Book now

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Επιλέξτε την υπηρεσία που επιθυμείτε και στη συνέχεια αποστείλτε το αίτημα μέσω του διαδικτύου για το ραντεβου σας. Δεν κάνετε προπληρωμή της υπηρεσίας αλλά πληρώνετε στο κατάστημα. Το ραντεβού ισχύει μόνον κατόπιν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

Χαλαρωτικό Μασάζ Ολόσωμο

Χαλαρωτικό Μασάζ Πλάτης

Χαλαρωτικό Μασάζ Ποδιών

Χαλαρωτικό Μασάζ Κεφαλής

Χαλαρωτικό Μασάζ Προσώπου

Χαλαρωτικό Μασάζ Ολόσωμο 4 hands

Ρεφλεξολογία

Μασάζ Γλουτών

Thai oil Μασάζ

Deep Tissue

Anti stress Experience

Detox Massage

Delux Massage Γλουτών

Face & Neck Experience

Κατάστημα

8 + 6 =

Our services

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Χαλαρωτικό Μασάζ Σώματος

Μια τεχνική μάλαξης σε όλο το σώμα που προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση και ευεξία.  Καταπολεμά την κόπωση και το στρες ενώ συμβάλει και στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Χαλαρωτικό Μασάζ Πλάτης

Μασάζ που εστιάζει στην περιοχή της πλάτης, της μέσης και του αυχένα.  Με ειδικούς χειρισμούς και μαλάξεις αποσυμφορίζεται η ένταση και το στρες της καθημερινότητας, ανακουφίζονται οι μύες και βελτιώνεται η στάση του σώματος.

Χαλαρωτικό Μασάζ Κεφαλής

Μασάζ που ενεργοποιεί συγκεκριμένα σημεία στο κεφάλι και στον αυχένα με σκοπό την χαλάρωση και την αποβολή κάθε συσσωρευμένης έντασης.

Μια τελετουργία που προσφέρει ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες και σημαντική βελτίωση του ύπνου.

Χαλαρωτικό Μασάζ Ποδιών

Το μασάζ ποδιών βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και προσφέρει χαλάρωση μετά από έντονη άσκηση και ανακούφιση από μυικούς και άλλους πόνους.

Χαλαρωτικό Μασάζ Προσώπου

Μασάζ προσώπου με κρέμα που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τονώνει την επιδερμίδα επιβραδύνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία της γήρανσης.  Αποβάλλονται οι τοξίνες, ενεργοποιούνται οι ιστοί και το πρόσωπο φαίνεται πιο ήρεμο και πιο νεανικό.

Μασάζ Γλουτών

Έντονο μασάζ για τοπική αναζωογόνηση του δέρματος.  Η χειρωνακτική μάλαξη με λάδι ή κρέμα προσφέρει θαυμάσια αποτελέσματα.

Μασάζ Εγκυμοσύνης

Προσαρμοσμένο στις ανάγκες κάθε εγκύου, το συγκεκριμένο μασάζ συμβάλει στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και στην εξισορρόπηση των επιπέδων των ορμονών. Προσφέρει ανακούφιση από μυϊκές κράμπες και πόνους καθώς και βελτίωση της ποιότητας του ύπνου.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ολοκληρωτική και πλήρης χαλάρωση του σώματος της εγκύου, ταυτόχρονα με την συναισθηματική και ψυχική της εξισορρόπηση.

Deep Tissue

Βαθύ μασάζ των ιστών γνωστό ως deep tissue. Εξιδεικευμένο μασάζ το οποίο εστιάζει στις βαθύτερες μυικές ομάδες. Ο θεραπευτής ασκεί έντονες πιέσεις με τις παλάμες και τους αγκώνες, που στόχο έχουν την ανακούφιση ολόκληρου του σώματος από χρόνιες φλεγμονές και χρόνιο πόνο, την αύξηση της αιμάτωσης και οξυγόνωσης των μυών και την χαλάρωση της μυϊκής έντασης.

Χαλαρωτικό Μασάζ Ολόσωμο 4 hands

Το 4 Hands μασάζ είναι ένα μασάζ με τέσσερα χέρια.  Δυο θεραπευτές δουλεύουν ταυτόχρονα, αρμονικά και συντονισμένα προσφέροντας σας πλήρη ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.

Ρεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα, στις παλάμες και στα αυτιά.

Στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων που προκαλούν βαθιά χαλάρωση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον οργανισμό να αποκαταστήσει την ισορροπία του.

Η ρεφλεξολογία μπορεί να βοηθήσει σε πολλά προβλήματα υγείας και κυρίως είναι καλή μέθοδος πρόληψης.  Η διέγερση συγκεκριμένων σημείων του σώματος συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, μειώνει των αριθμό των οργανικών διαταραχών, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου και είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγεί κανείς από έντονους πονοκεφάλους.

Thai oil Μασάζ

Το Thai oil είναι ένα είδος μασάζ που “ξεκλειδώνει’’ όλο το σώμα προσφέροντας βαθιά χαλάρωση και ξεκούραση.  Κατά τη διάρκεια του ο ρυθμός και η ένταση της πίεσης που ασκεί ο θεραπευτής εναλλάσσονται.

Συνίσταται για καλύτερη αιμάτωση και λειτουργία των μυών που επιτυγχάνεται με διατάσεις, βαθιές πιέσεις και μαλάξεις ειδικής τεχνικής στο σώμα και στο κεφάλι.

Αρωματοθερεπεία

Γνωστή από την αρχαία Ελλάδα λόγω των θεραπευτικών και καλλωπιστικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα στοχεύοντας στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος.  Ευεργετικό κατά του στρες, του άγχους και της κόπωσης χαρίζει αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας.

Anti stress Experience

Η ομάδα του MASSAGE RITUAL δημιούργησε μια νέα υπηρεσία που σας υπόσχεται απόλυτη χαλάρωση και ευεξία.

Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων μασέρ μας, απολαύστε ένα full body χαλαρωτικο μασάζ σώματος σε συνδυασμό με μασάζ κεφαλής και αφήστε πίσω σας όλες τις καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος και πίεση. 

Ένα antistress μασάζ που συμβάλει στην ανακούφιση από πόνους και ημικρανίες, στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος, στην αύξηση της ελαστικότητας των μυών και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Ελάτε σε ένα από τα τέσσερα καταστήματα της αλυσίδας μας, MASSAGE RITUAL και ζήστε την μοναδική εμπειρία του ANTISTRESS EXPERIENCE!

.